ma. mei 20th, 2024

Als je de korting voor het Water Hotel in Bangkok, Thailand wilt claimen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. De vouchercodes kunnen elke voorgestelde prijs in het Water Hotel verlagen, maar voordat je dat doet, raden wij je aan om gegarandeerd het beste tarief te claimen.

Water Hotel Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Water Hotel in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Water Hotel.

Water Hotel Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Water Hotel in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Water Hotel.

Water Hotel Details

Naam van het hotel Water Hotel 0 ⭐
Beste prijsgarantie Ja ✅ kortingstarieven bekijken
Adres No. 45, Soi Yim Uppatham, Sutthisan Winitchai Rd. Dindaeng, Dindaeng, Bangkok 10400 No. 45, Soi Yim Uppatham, Sutthisan Winitchai Rd. Dindaeng, Dindaeng, Bangkok 10400 zie op kaart
Stad Bangkok  
Staat  
Land Thailand, Azië  
Categorie Hotel  
Voormalige hotelnaam  
Hotelketen geen hotelketen  
Merk  
Jaar opgericht  
Jaar laatst gerenoveerd  
Aantal kamers  
Aantal verdiepingen  
Inchecken 02:00 PM  
Uitchecken 12:00 PM  

Water Hotel*Besteprijsgarantie is een beleid dat door de boekingsaanbieder voor het Water Hotel ingesteld is en dat garandeert dat de klant die een reservering doet, aanspraak kan maken op een evenredig tarief of terugbetaling in punten voor het verschil als hij/zij een beter tarief voor het Water Hotel op andere websites vindt. De klant moet contact opnemen met de boekingsaanbieder met informatie over het lagere tarief dat voor het Water Hotel moet gelden, dezelfde reserveringsdata, hetzelfde kamertype, faciliteiten en de inbegrepen diensten.

Kortingen bij Water Hotel zijn beschikbaar voor zowel plezier- als bedrijfsboekingen.

Water Hotel trefwoorden: hotels met korting in Bangkok, Water Hotel kortingscodes, Water Hotel promocodes, Bangkok hotels, Water Hotel coupons, Water Hotel prijzen, Water Hotel All Inclusive, Water Hotel ontbijt inbegrepen, Water Hotel halfpension, Water Hotel Executive Suite, Water Hotel Suite, Water Hotel villa, Water Hotel standaardkamer, Water Hotel tweepersoonskamer, Water Hotel eenpersoonskamer, Water Hotel Appartement, Water Hotel Bangkok.