vr. sep 20th, 2024

Als je de korting voor het Kimpton Naranta Bali in Bali, Indonesië wilt claimen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. De vouchercodes kunnen elke voorgestelde prijs in het Kimpton Naranta Bali verlagen, maar voordat je dat doet, raden wij je aan om gegarandeerd het beste tarief te claimen.

Kimpton Naranta Bali Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Kimpton Naranta Bali in Bali, Indonesië. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Kimpton Naranta Bali.

Kimpton Naranta Bali Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Kimpton Naranta Bali in Bali, Indonesië. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Kimpton Naranta Bali.

Kimpton Naranta Bali Details

Naam van het hotel Kimpton Naranta Bali 5 ⭐
Beste prijsgarantie Ja ✅ kortingstarieven bekijken
Adres Jalan Terompong, ITDC Lot S-5, Lingkungan Peminge Benoa, Kabupaten Badung zie op kaart
Stad Bali  
Staat Bali  
Land Indonesië, Azië  
Categorie Hotel  
Voormalige hotelnaam  
Hotelketen InterContinental Hotels Group  
Merk Kimpton Hotels & Restauants  
Jaar opgericht 2021  
Jaar laatst gerenoveerd  
Aantal kamers 50  
Aantal verdiepingen  
Inchecken 03:00 PM  
Uitchecken 12:00 PM  

Kimpton Naranta Bali*Besteprijsgarantie is een beleid dat door de boekingsaanbieder voor het Kimpton Naranta Bali ingesteld is en dat garandeert dat de klant die een reservering doet, aanspraak kan maken op een evenredig tarief of terugbetaling in punten voor het verschil als hij/zij een beter tarief voor het Kimpton Naranta Bali op andere websites vindt. De klant moet contact opnemen met de boekingsaanbieder met informatie over het lagere tarief dat voor het Kimpton Naranta Bali moet gelden, dezelfde reserveringsdata, hetzelfde kamertype, faciliteiten en de inbegrepen diensten.

Kortingen bij Kimpton Naranta Bali zijn beschikbaar voor zowel plezier- als bedrijfsboekingen.

Kimpton Naranta Bali trefwoorden: hotels met korting in Bali, Kimpton Naranta Bali kortingscodes, Kimpton Naranta Bali promocodes, Bali hotels, Kimpton Naranta Bali coupons, Kimpton Naranta Bali prijzen, Kimpton Naranta Bali All Inclusive, Kimpton Naranta Bali ontbijt inbegrepen, Kimpton Naranta Bali halfpension, Kimpton Naranta Bali Executive Suite, Kimpton Naranta Bali Suite, Kimpton Naranta Bali villa, Kimpton Naranta Bali standaardkamer, Kimpton Naranta Bali tweepersoonskamer, Kimpton Naranta Bali eenpersoonskamer, Kimpton Naranta Bali Appartement, Kimpton Naranta Bali Bali.