za. sep 21st, 2024

Als je de korting voor het BB Home Wanghin46 in Bangkok, Thailand wilt claimen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. De vouchercodes kunnen elke voorgestelde prijs in het BB Home Wanghin46 verlagen, maar voordat je dat doet, raden wij je aan om gegarandeerd het beste tarief te claimen.

BB Home Wanghin46 Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het BB Home Wanghin46 in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het BB Home Wanghin46.

BB Home Wanghin46 Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het BB Home Wanghin46 in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het BB Home Wanghin46.

BB Home Wanghin46 Details

Naam van het hotel BB Home Wanghin46 2.5 ⭐
Beste prijsgarantie Ja ✅ kortingstarieven bekijken
Adres 33/99 Soi Lat Phrao Wanghin 46, Lat Phrao Wanghin Road, Lat Phrao, zie op kaart
Stad Bangkok  
Staat Bangkok  
Land Thailand, Azië  
Categorie Dienstwoning  
Voormalige hotelnaam BB Group @ Ladprao Wanghin Apartment  
Hotelketen geen hotelketen  
Merk  
Jaar opgericht 2007  
Jaar laatst gerenoveerd 2007  
Aantal kamers 68  
Aantal verdiepingen  
Inchecken 02:00 PM  
Uitchecken 12:30 PM  

BB Home Wanghin46*Besteprijsgarantie is een beleid dat door de boekingsaanbieder voor het BB Home Wanghin46 ingesteld is en dat garandeert dat de klant die een reservering doet, aanspraak kan maken op een evenredig tarief of terugbetaling in punten voor het verschil als hij/zij een beter tarief voor het BB Home Wanghin46 op andere websites vindt. De klant moet contact opnemen met de boekingsaanbieder met informatie over het lagere tarief dat voor het BB Home Wanghin46 moet gelden, dezelfde reserveringsdata, hetzelfde kamertype, faciliteiten en de inbegrepen diensten.

Kortingen bij BB Home Wanghin46 zijn beschikbaar voor zowel plezier- als bedrijfsboekingen.

BB Home Wanghin46 trefwoorden: hotels met korting in Bangkok, BB Home Wanghin46 kortingscodes, BB Home Wanghin46 promocodes, Bangkok hotels, BB Home Wanghin46 coupons, BB Home Wanghin46 prijzen, BB Home Wanghin46 All Inclusive, BB Home Wanghin46 ontbijt inbegrepen, BB Home Wanghin46 halfpension, BB Home Wanghin46 Executive Suite, BB Home Wanghin46 Suite, BB Home Wanghin46 villa, BB Home Wanghin46 standaardkamer, BB Home Wanghin46 tweepersoonskamer, BB Home Wanghin46 eenpersoonskamer, BB Home Wanghin46 Appartement, BB Home Wanghin46 Bangkok.