za. sep 21st, 2024

Als je de korting voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok in Bangkok, Thailand wilt claimen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. De vouchercodes kunnen elke voorgestelde prijs in het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok verlagen, maar voordat je dat doet, raden wij je aan om gegarandeerd het beste tarief te claimen.

FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok.

FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok in Bangkok, Thailand. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok.

FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Details

Naam van het hotel FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok 4 ⭐
Beste prijsgarantie Ja ✅ kortingstarieven bekijken
Adres 59 Silom Soi 3 (Piphat 2), Silom Road zie op kaart
Stad Bangkok  
Staat Bangkok  
Land Thailand, Azië  
Categorie Hotel  
Voormalige hotelnaam Unico Grande Sathorn Boutique Service Residence  
Hotelketen Furama Hotels International  
Merk FuramaXclusive  
Jaar opgericht 2006  
Jaar laatst gerenoveerd 2008  
Aantal kamers 139  
Aantal verdiepingen 12  
Inchecken 02:00 PM  
Uitchecken 12:00 PM  

FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok*Besteprijsgarantie is een beleid dat door de boekingsaanbieder voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok ingesteld is en dat garandeert dat de klant die een reservering doet, aanspraak kan maken op een evenredig tarief of terugbetaling in punten voor het verschil als hij/zij een beter tarief voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok op andere websites vindt. De klant moet contact opnemen met de boekingsaanbieder met informatie over het lagere tarief dat voor het FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok moet gelden, dezelfde reserveringsdata, hetzelfde kamertype, faciliteiten en de inbegrepen diensten.

Kortingen bij FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok zijn beschikbaar voor zowel plezier- als bedrijfsboekingen.

FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok trefwoorden: hotels met korting in Bangkok, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok kortingscodes, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok promocodes, Bangkok hotels, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok coupons, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok prijzen, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok All Inclusive, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok ontbijt inbegrepen, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok halfpension, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Executive Suite, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Suite, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok villa, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok standaardkamer, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok tweepersoonskamer, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok eenpersoonskamer, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Appartement, FuramaXclusive Sathorn Hotel Bangkok Bangkok.