za. sep 21st, 2024

Als je de korting voor het Pan Pacific Perth in Perth, Australië wilt claimen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. De vouchercodes kunnen elke voorgestelde prijs in het Pan Pacific Perth verlagen, maar voordat je dat doet, raden wij je aan om gegarandeerd het beste tarief te claimen.

Pan Pacific Perth Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Pan Pacific Perth in Perth, Australië. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Pan Pacific Perth.

Pan Pacific Perth Promocode

Bekijk hier de kortingen en de beste prijzen voor het Pan Pacific Perth in Perth, Australië. Besteprijsgarantie biedt je de gemoedsrust voor het krijgen van het best mogelijke reserveringstarief bij het Pan Pacific Perth.

Pan Pacific Perth Details

Naam van het hotel Pan Pacific Perth 5 ⭐
Beste prijsgarantie Ja ✅ kortingstarieven bekijken
Adres 207 Adelaide Terrace zie op kaart
Stad Perth  
Staat Western Australia  
Land Australië, Stille Oceaan en Australië  
Categorie Hotel  
Voormalige hotelnaam Sheraton Hotel  
Hotelketen Pan Pacific Hotels and Resorts  
Merk Pan Pacific Hotels and Resorts  
Jaar opgericht 1973  
Jaar laatst gerenoveerd 2015  
Aantal kamers 486  
Aantal verdiepingen 23  
Inchecken 03:00 PM  
Uitchecken 11:00 AM  

Pan Pacific Perth*Besteprijsgarantie is een beleid dat door de boekingsaanbieder voor het Pan Pacific Perth ingesteld is en dat garandeert dat de klant die een reservering doet, aanspraak kan maken op een evenredig tarief of terugbetaling in punten voor het verschil als hij/zij een beter tarief voor het Pan Pacific Perth op andere websites vindt. De klant moet contact opnemen met de boekingsaanbieder met informatie over het lagere tarief dat voor het Pan Pacific Perth moet gelden, dezelfde reserveringsdata, hetzelfde kamertype, faciliteiten en de inbegrepen diensten.

Kortingen bij Pan Pacific Perth zijn beschikbaar voor zowel plezier- als bedrijfsboekingen.

Pan Pacific Perth trefwoorden: hotels met korting in Perth, Pan Pacific Perth kortingscodes, Pan Pacific Perth promocodes, Perth hotels, Pan Pacific Perth coupons, Pan Pacific Perth prijzen, Pan Pacific Perth All Inclusive, Pan Pacific Perth ontbijt inbegrepen, Pan Pacific Perth halfpension, Pan Pacific Perth Executive Suite, Pan Pacific Perth Suite, Pan Pacific Perth villa, Pan Pacific Perth standaardkamer, Pan Pacific Perth tweepersoonskamer, Pan Pacific Perth eenpersoonskamer, Pan Pacific Perth Appartement, Pan Pacific Perth Perth.